mandag 28. september 2009

Vedovn og innerdører bestilt

Vi gikk for Jøtul-modellen som heter 373. Den skal stå inn til en vegg og vi velger å legge skifer under ovnen og på veggen bak ovnen.


Vi har også droppet å kjøre innerdører fra produsent og heller bestilt dette på egenhånd. Vi gikk for Scanflex serien som heter TREND. Bilde av dør her.
Vi har også valgt å sette inn to dører med glass i på dører som går inn mot stuen.

3 kommentarer:

  1. Hei Annicken!

    Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Nå har jeg studert din og jeg må si at jeg er ørlite misunnelig på at dere velger så rene og stilige linjer. Vår hytte er adskillig mer "hyttete", men det er liksom stilen på den typen vi har valgt.

    Når det gjelder gulv så ville jeg også valgt som deg å beise og deretter lakke. Det har Synnøve gjort og det kan du lese om på "hytteprosjektet" (bloggen ligger på listen min) Jeg er ikke så glad i lakkede gulv - syns de blir litt kalde og siden vi har store barn og er vant til oljete gulv tar vi sjangsen på det. At det ble mislykket var nok håndtverkerene... Har sjekket opp en del i dag og det ender nok med at vi sliper gulvet og behandler det på nytt. Jeg kommer da til å sjekke om vi kan beise først og deretter olje. Mørk olje er vissnok vanskelig å få pent. Nå håper jeg bare en flink gulvsliper kan stille opp og få jobben gjort de neste 14 dagene. Stua må bli ferdig før det blir vinterveier.

    :) Toril

    SvarSlett
  2. Hei!

    Som Toril sier; takk for hyggelig hilsen på bloggen. Har lagt inn et svar til deg.

    Får hjemlengsel hver gang jeg ser på bloggene til dere fra hjemtraktene. Mange gode minner fra turer på Strandafjellet. Har også vært der med barna i ferier de siste årene.

    Veldig flott hytte dere har valgt. Vi har nok en mer tradisjonell hytte, men har forsøkt å ha enkle linjer og farger innvendig. Mye Eik og samme farger i alle rom. Dette er jeg veldig fornøyd med og syntes det gir et rolig inntrykk med fokus på utsikten som er fantastisk.

    Når skal dere være klar til innflytting?

    SvarSlett
  3. Takk for koselig hilsen fra deg:-)
    Vi satser på julefeiring på hytta. Så har høye ambisjoner!

    SvarSlett