lørdag 28. november 2009

Hvile

Slitne hyttebyggere har tatt seg en hvilehelg.
Snekkerne ble ferdig forrige helg og nå gjenstår elektriker og rørleggerarbeid samt nedvask + + + , maling av noen lister og behandling av alle gulv før hytta kan taes i bruk.
Vi ser enden på visa og unner oss derfor en helg hjemme i Kristiansund med ski på tv, aviser, julebakst, et bursdagsselskap og avslapning.
Også junior var fornøyd med å sleppe å sitte fastspent i barnesetet i baksetet på bilen tre timer etter barnehagen fredag ettermiddag så dette trengte vi nok alle mann.
Ellers har det vært gjort noen fler innkjøp denne uken. En 42 tommer plasma skjerm fra Elkjøp til 4995,- og en moccamaster på samme sted til 799,- Så da blir det nytt på nytt og en kopp kaffe på hytta med en gang vi får inn møbler og utstyr.

1 kommentar:

  1. Heldige dere som har kommet så langt :) Vi skal sette opp Saltdalshytte, Bjørnfjell i midten av juli på Veggli. Har begynt å innhente anbud på råbygg. Har dere hatt snekkere til hele hytta og hva betalte dere for det? Hytta deres har blitt kjempefin. Hilsen Anne (ann-bro@online.no)

    SvarSlett