søndag 1. november 2009

Første Novemberhelg på hytta

Sitter her med slitne skuldre etter ei helg med maling. Og jeg innser at det blir mye å male...Selv om vi har mye vindu.....
Og da tenker jeg at jeg er veldig glad for at vi har snekkere som bygger for oss og ikke skal bygge alt selv. Jeg tar av meg hatten for dere medbloggere som faktisk bygger hele hytten selv!
Legger inn en link med litt bilder fra helga

4 kommentarer:

  1. Åaah, så flott hytta ligger i terrenget! Og den ser så fin ut der den ligger og bare venter på at dere skal flytte inn... Både grunner og maler du med ordinær hvitmaling ? Godt jobba!

    SvarSlett
  2. Grunner med sperregrunn to strøk. Og topper med oljemaling 40.

    SvarSlett
  3. Nå begynner det jo å ta form da :-). Tar til meg kommentaren om "oss medbloggere" som bygger alt selv jeg.....Dvs. jeg får vel sende hilsenen til min kjære mann. Han har 14 dager ferie nå og reiste oppover i dag tidlig.Blir ikke 14 dager i strekk - må hjemom og hilse på oss i ny og ne. Og det setter vi pris på. Blir litt stusselig (og hektisk som "alenemor") her hjemme. Anne Lene

    SvarSlett
  4. Heia Annicken. se her ja. nå begynner det å ta form :-) Det ser kjempefint ut, og gleder meg veldig til å komme og se den live.

    Flinke dere er!

    Catrine

    SvarSlett