søndag 13. desember 2009

Møbelmontering er moro!



Etter at gulvene fikk sitt siste strøk på fredag kveld så satte vi igang lørdag formiddag å montere møbler. Det er tidkrevende og veldig moro. Hjellegjerde sofaen fra Møbelringen i Stryn var akkurat så lekker som vi håpte, og

Svanemadrassene var helt fantastiske å ligge på. Det er godt mulig vi nå har bedre senger på hytta enn hjemme. Fantastisk!! Det er enda mye som gjenstår men nå har vi redd senger og gjort det nogenlunde hyggelig til å bo der neste helg.
Vi gleder oss veldig.

Rakk ikke å få tatt noe særlig bilder. Ble kun noen fra stuen/kjøkkenet. Vi er for ivrige med å bruke tiden vi har på å jobbe. Vi har jo også litt over tre timers biltur hjem igjen så vi må dra rundt fire så det ikke blir så sent i seng for lillegutt.

I dag fikk vi besøk av Familien Opshaug. De bygger hytte helt øverst i feltet og ville kikke for å få inspirasjon når de skal starte innvendig på sin hytte. Også kom sjølvaste Halkjelsvik, en god venn av Trond fra Volda innom. De avtalte umiddelbart hyttetur med kone og småbarn senere i vinter. Takk for besøket!! Vi gleder oss til å se dere igjen.


5 kommentarer:

  1. Kjempeflott ! Ditta såg spennende ut, dokke har vært veldig flinke. Kor kjekt da, kom vel snø også idag der inne ? Hilsen Merete

    SvarSlett
  2. Det er heilt sinnsjukt at no står ho der hytta... Tenk på det da, det er ikkje lenge sidan dokke begynte....
    Imponert over innsatsen!! Og resultatet ser veldig bra ut!! Kos dokke masse neste helg, det blir gollj!! :) Bamseklem uta Vik :)

    SvarSlett
  3. Det kom en del snø på søndag på Stranda også ja. Trond hadde faktisk trøbbel med å komme oss opp på fjellet kl åtte søndag morgen. (Han kjører harde økter)

    SvarSlett
  4. Så morsomt å se hvordan det blir med møbler! Veldig fine møbler også :-). Ser at dere har valgt samme hjørneløsning for sofa/stuebord som vi har planer om. Og det riktig så fint!
    Er det Valnøtt dere hadde brukt på gulvet ? Har dere vurdert/testet andre farger også ? Jeg er usikker på hva jeg gjør med gulvet så veldig glad om jeg får noen tips. Mvh Anne Lene

    SvarSlett
  5. Sà flott! Her fär dere mange hyggelige stunder!!! Masse juleklemmer fra Siv

    SvarSlett