tirsdag 13. oktober 2009

Shopping og gulv

Her kommer resultatet etter et strøk med interiørbeisen Valnøtt. Hadde på lakk i kveld og er spent på hvordan det blir.

Ellers har vi shoppet 10 dyner og puter og håndkler på Jysk i dag. Også litt utstyr til bad som skal passe til fliser. Vi legger skifer på baderomsgulvet og hvite fliser på veggene så kjøpte kjempedeilige mørkegrå hånduker. Gikk plutselig på denne lille bagen med 5 par tøfler som jeg ser for meg skal henge i yttergangen til utlån. Utrolig søte ikke sant?

6 kommentarer:

  1. heisan! det var en lur ide med de tøflene. Også kjøpt på Jysk? skal kanskje prøve å strikke og tove noen, men det blir nok langt opp og fram, trur ej...Bør vel kjøpe noen ferdige først ja!
    PS; skal dere legge membran på taket før torv?
    Hilsen Merete

    SvarSlett
  2. Hei Annicken. Det blir spenndende med beisfargen. Hvordan gjør du det med beising innvendig ? Skal du ha denne fargen overalt eller velger du det ut noen vegger/områder ? Selv kommer vi til å gå for ferdig hvitpigmentert panel i stue/kjøkken men lurer på å beise i gang og evt. soverom. Vi har ekskl. panel i leveransen så kjøper dette utenom i disse dager - men det er jo plutselig så mye man må ta stilling til som man ikke er vant til :-). Skygge rett/skrå, østerdalspanel, faspanel osv osv...). Mvh Anne Lene PS. Når jeg forsøker å legge inn kommentar med navn og nettadresse får jeg feilmelding og må legge inn som anonym.

    SvarSlett
  3. Hei Anne Lene.Vi beiser kun de gulv som vi ikke skal ha skifer på. Ett strøk med interiørbeis og lakk utenpå.
    Veggene hvitmaler vi i alle rom. Også har vi bestilt hvitbeisa tak i leveransen...sparer oss en del arbeid...Sikkert ikke lett å bestemme seg....

    SvarSlett
  4. Hei Annicken! Takk for hyggelige ord på bloggen min!
    Så flott hytte dere får!!!!!!! Vi har også hytte på Strandafjellet, men med små vinduer (til min mors fortvilelse...).

    SvarSlett
  5. Ååå som vi gleda oss til å besøke dokke på hytta!!!
    Tøflene var jo kjempesøte og en veldig god idè!! Stor klem ♥

    SvarSlett
  6. Dei røde tøfla e dine Ceca!! Klem

    SvarSlett