tirsdag 27. oktober 2009

Utebod på plass

Da var stedbygd bod kommet på plass på trammen ved inngangspartiet.
Vi var ganske fornøyd med den. Ellers var pipe kommet på plass, gulvene som skal legges varmekabler og skifer er avrettet og taket på kjøkkenet ferdig lagt.
Lørdagen gikk med til kjøring av sand for håndverkerne til avretting av gulvene. Min kjære var opptatt med fotball hele dagen så sandhenting ble "kåne-jobb".
Jeg måtte dra folk ut på fridagen for å få tak i sanden. (Tusen takk Jens Opshaug!!, og takk for kaffen Gry)

Ellers var det faktisk enda noen planker utvendig som ikke var grunnet enda også hadde terassen fått porter som også måtte grunnes. Lørdag kveld så dro vi begge to opp for å ha på hvit panellakk på dragerne i hele hytta. Vi har bestilt ferdigmalt takpanel så det er greit å få lakket disse før resten av taket kommer opp. Det var en skikkelig trasig jobb...søndagen så viste seg at lakken hadde rent litt både her og der så vi får ta med oss sandpapir på neste tur og pusse ned og lakke opp igjen...ja ja, man blir tydeligvis litt klokere for hver gang.

Mandagen skulle elektrikeren komme og forsette på sitt arbeid. Det blir spennende å se til helgen hvor langt ting har kommet. Alle vegger var nå lektet opp og klar til isolering og panel. Har kjøpt inn 10 liter med sperregrunn klart til helgajobb!!

I dag har jeg hatt en feriedag og vært på IKEA og handlet for en formue i utstyr til kjøkken, bad og stue. Alt fra ostehøvel til dorullholder, teppe til stuen og gryter er nå innkjøpt. Vi kommer visst ikke til å mangle noe.



4 kommentarer:

  1. hei igjen, Annicken! Bruker dere panellakk og ikke panelbeis altså ? ble usikker jeg nå, har brukt interiørbeis fra Jotun på panelen vår...Blir kanskje glattere overflate med lakk enn beisen da?
    Mvh Merete & Grey ;)

    SvarSlett
  2. Jøje me, kor langt dokke har komt! No går det fort med hytta, men det er vel håndverkerene som er i arbeid også da, ikkje sant? Ser veldig bra ut!
    Helsing "må snart legge meg" ;)

    SvarSlett
  3. Så døktig dere er!! Det er utrolig hva dere har fått til siden oppstarten. Kjempeflott hytte! Tar gjerne imot eksperttips etterhvert, håper det blir hytte på oss óg etterhvert. På Averøya så klart:-)AnnO & Co

    SvarSlett
  4. Eksperttips kommer. Dette er så gøy at!

    SvarSlett