mandag 12. oktober 2009

Terasser ferdig

Da er enda en helg på Strandafjellet over. Snekkerne var ferdig med alle terasser og det ble så bra. Har bestemt oss for to porter i hver ende av terassene. Både for å skjerme ute sauene på sommeren og for å holde guttungen inne :-)

Bildet viser malebøtta mi og jeg kjenner fortsatt lukten av beis når jeg ser på bildet. Vi fikk grunna alt i helgen og mye har fått 1.strøk med beis. Fikk testa strøk to noen steder og fargen dekker veldig bra. Tror nok vi drøyer med 2.strøket til våren. Fokuserer på å få tatt et strøk på det meste også starter vi å jobbe inne.

Snekkerne holdt på hele lørdag med insektsnett mellom hytta og taket og streva en del med å få på plass planker for å dekke insektsnettet. Men det ble da jaggu fint også da. Kommer godt fram på bildet her. Det var visst kånejobb å ligge på rygg på stilas å male under taket i to meters høyde.

Siste bildet viser hytta tatt fra tomta til naboen med terasser og det hele.
Vi er ganske fornøyd med 70 kvm2 terasser.
I kveld starter jeg med testbeising av et furubord for å se hvordan det blir. Har troen på interiørbeis i fargen valnøtt ett strøk, også tre lag med silkematt lakk etterpå. Blir spennende å se hvordan det blir.

3 kommentarer:

  1. heisan! ser sååå fin ut hytta di - og synes beisfargen er veldig bra! Misunne deg ferdig terrasse og inngangsparti. Har ikke startet det arbeidet engang, ser derfor ganske så rotete og uferdig ut enda. I tillegg er det gravt opp og drenert på nytt rundt halve hytta. Moldhauger overalt... her blir det mye arbeid til våren gitt! Spent på å se bilde av bordet som du beiser! Hilsen Merete

    SvarSlett
  2. Mye jord og torvhauger hos oss også...men snøen dekket jo det meste :-)
    Har fotografert bordet/planken i kveld mens det var vått, og tar nytt bilde i morgen når det er tørt. Må iflg synnøve tørke 24 timer...

    SvarSlett
  3. Flotte bilder og terrasse. Uteliv er sentralt på hytte, så det blir sikkert deilig med god plass ute.

    Ventetiden mellom strøkene er det mest kjedelige med interiørbeis. Selv om jeg må innrømme å ha fusket i faget noen ganger.

    SvarSlett